4.4 JOUKKUEIDEN VIESTINTÄ

Viestintä tulee toimia sujuvasti joukkueen ja vanhempien välillä. Joukkueenjohtaja on säännöllisin väliajoin yhteydessä vanhempiin.  Tiedottaminen tapahtuu sähköpostin välityksellä.

Joukkueen harjoitusajat ja ajankohtaiset tapahtumat ilmoitetaan nettisivuilla joukkueen ilmoitustaululla. Kiireellisistä aikataulun muutoksista voidaan ilmoittaa tekstiviestillä.

Jokaisella ikäkausijoukkueella on omat joukkuesivut osoitteessa www.imatranvoima.net. Joukkueet voivat vapaasti, mutta hyvän maun rajoissa julkaista tietoa ja materiaalia joukkueen omilla sivuilla. Sivujen päivittäminen on yksinkertaista ja pikakoulutuksen siihen saa Seurakoordinaattorilta.

Jokaiselta joukkueen tulee päivittää sivuille pelaajat tarvittavine tietoineen, tulevat ottelut ja ottelutulokset. Lisäksi otteluraportit ja otteluiden maalikoosteet ovat piristävää materiaalia luettavaksi ja katsottavaksi. Joukkueet voivat myös omille sivuilleen laittaa esille yhteistyökumppaneiden bannereita.

Pelien tulokset ja mahdolliset otteluraportit tulee toimittaa Seurakoordinaattorilla sähköpostilla mahdollisimman pian otteluiden päättymisen jälkeen. Seurakoordinaattori koostaa paikallislehteen koosteen viikonlopun peleistä maanantaisin.

Paikallislehti Uutis-Vuoksi julkaisee juttuja myös nuorempien junioreiden otteluista. Joukkue voi olla yhteydessä suoraan lehden toimittajiin. Yhteystiedot löytyvät liiteosiosta.

Seuran Facebook -sivuilla jokainen voi julkaista otteluiden tuloksia reaaliaikaisesti.  Facebook sivuille pääsee nettisivujen linkin kautta.