Terveisiä hallitukselta!

Share |
09.01.2018

Hyvää talvista huomenta!

Tähän aamuun oli mukava herätä ja kirjoittaa teille pientä yhteenvetoa seuran syyskokouksen ja uuden hallituksen tiimoilta.

Onnittelut Voiman Edustukselle upeasta kauden 2017-2018 aloituksesta.

Viime kauteen lähdettiin hyvin nuorentuneella joukkueella ja tähän kauteen on Edustus saanut riveihinsä vankkaa kokemusta myös liigatasolta.

Mukavasti on katsojat löytäneet uuteen katsomoon sekä luomaan tunnelmaa vauhdikkaaseen Voiman salibandypeliin.

 

Seuran edellinen kausi, sen toiminta seurassa on tarkastettu ja hyväksytty.

Uusi hallitus valittu ja pidemmän tähtäyksen linjoja laadittu seuraamme.

Salibandyseuran toimintamme punaisena lankana voidaan pitää kaikin tavoin laadukkaan ja eteenpäin menevät lajin mahdollistaminen pelaajilleen ja joukkueilleen.

Valmentajien ja joukkueiden toimihenkilöiden kouluttamiseen panostetaan ja heidän tukena on kahden seuratyöntekijän työpanos. Seuratyöntekijöinä ovat Jesse Kotiranta sekä Toni Soikkeli. Seuratyöntekijät jakavat työpanoksellaan yhden työntekijän tehtävät. Myös maalivahdeille on seura hankkinut tälle kaudelle oman valmennuksen, jonka seuralle tuottaa Meuronen.

Salibandyjaostossa urheilee aktiivisesti n. 225 henkilöä viikoittain erilaisissa seuran järjestämissä tapahtumissa. Suuren väkimäärän liikuttelu vaatii riittäviä harjoittelutiloja varsinkin talvikautena. Imatran Urheilutalo ja alueen koulujen saleja käytetään mahdollisuuksien mukaan. Tavoitteena on saada riittävä määrä harjoitteluaikaa kaupungilta toimintojemme kehittämiseksi. Kaupungin salitarjonnan lisäksi joudumme harkitsemaan tilojen vuokraamista lähikuntien saleista, jotta saamme taattua riittävästi ”ison kentän” harjoitteluaikaa joukkueillemme. Lisäksi yhteistyön onnistuminen muiden alueen seurojen kanssa on tavoitteena. Tällä tavalla saamme nuoria pelaajiamme pelaamaan oman tasoisiaan pelejä.

Edellisillä toimintakausilla alkanut uusien valmentajien kouluttaminen ja kehittäminen jatkuu myös tulevalla kaudella. Jaoston valmentajien ja ohjaajien osaamisen ja toimintatapojen kehittämisen lisäksi panostamme uusien valmentajien rekrytointiin seuraamme valmentajajaoston tuella. Tämän lisäksi pyrimme järjestämään erilaisia koulutustilaisuuksia esimerkiksi toimitsijakoulutuksen.

Voiman uusi hallitus päätti pitää jaostomaksun sekä jäsenmaksun ennallaan tänä vuonna. Jäsenmaksu on 25 e ja Jaostomaksu 150 e.

Imatran Voimalla on jäsenmaksulla saatavat etuudet hyvät ja kannustamme ihmisiä liittymään seuraan ja tuomaan mukanaan mummeja, kummeja, pappoja, serkkuja kannattamaan tätä kautta laadukkaan seuran toimintaa.

Imatran Voima kiittää entisiä hallituksen jäseniään.

Tervetuloa uudet hallituksen jäsenet ja onnea uudelle seuran puheenjohtajalle.

Hallituksen puheenjohtajaksi valittiin Juuso Häkkinen

Varapuheenjohtajaksi valittiin Tero Ylä-Jussila

Sihteeriksi valittiin Marjut Röyskö

Taloudenhoitajaksi valittiin Tero Ylä-Jussila

Hallituksen jäseniksi valittiin Jari Piiparinen, Anu Saarinen, Minna Piirainen, Juuso

Inkinen. 

Imatran Voiman puheenjohtaja kaudella 2017-2018 on Juuso Häkkinen.

Juuson voi tavata Voiman 06 joukkueen kentänlaidalta isän ominaisuudessaan, tytär sekä poika pelaavat samassa joukkueessa. Juuson voi tavata myös pesäpallokentällä tuomarin tehtävissä.

IMG_9668.jpg

Myös uutena hallituksen jäsenenä aloitti Juuso Inkinen. Juuson valmentaa C-junnuja ja joukkueessa pelaa maalivahteina Juuson pojat. Juusolle on kertynyt junnuvalmennus kokemusta Tampereella Classic -seurassa.

IMG_9667.jpg

Myös tällä kaudella toivotaan uusia ihmisiä mukaan seuran toimintaan ja lajin kehittämiseen.

Samalla ajatuksella jatketaan ”Tule kehittämään ja rakentamaan seudun lapsille ja nuorille tulevaisuuden salibandyseuraa”. Seurasta löytyy varmasti kaikille sopivaa tehtävää ja toimea. Ottakaa rohkeasti yhteyttä Jesseen ja Toniin tai seuran hallituksen jäseniin.

Tavataan seuran tapahtumissa, peleissä tai Urheilutalon käytävillä. Napatkaa kiinni hupparinhihasta ja tarinoidaan mielenkiintoisesta urheilulajista nimeltä salibandy.

Tehdään tästäkin kaudesta loistava salibandykausi!

Hyvää alkanutta vuotta 2018 kaikille!

Hallituksen puolesta

Sihteeri Marjut Röyskö

 

08.01.2018Hippo-Salibandykerhojen kevätkausi alkaa!
13.05.2016Haetaan ohjaajia!
28.08.2014Pelaa veikkauksen pelejä ja tue seuraa
09.01.2018Pyry Luukkoselta hyväntekeväisyyttä Imatran Voimalle!
09.01.2018Terveisiä hallitukselta!
04.10.2017Toimitsijakoulutus
27.09.2017Imatran Voiman Syyslomaleiri!
25.09.2017Vuosikokous
14.09.2017Juho Meuronen Voimaan maalivahtivalmentajaksi!
04.09.2017Imatran Voima järjestää salibandyleirin kesällä!

Siirry arkistoon »